CARTA OBERTA D'UN COMPANY




CARTA OBERTA D'UN COMPANY

Estimada Mariam:
Comprenc perfectament que no t'agrade alguna de les publicacions del grup, veig que no es respecta la sensibilitat individual que devia ser l'objectiu entre companys i amics que pareix a vegades que s'han convertit en adversaris i inclús sembla que siguen enemics.

Lamentablement alguns s'obsessionen a dinamitar la concòrdia entre la gent amb comentaris poc afortunats que no condueixen a res positiu i que no beneficia ni als comentaristes ni als seus partidaris que a poc a poc es van excloent socialment. Hi ha principis bàsics com el respecte cap als altres i la tolerància que han d'estar per damunt de tot això el qual es tradueix en educació.

A aquells que no accepten adversaris ni regles de joc no són acceptats fins i tot per ells mateixos i difícilment són acceptats fins i tot en l'àmbit familiar i social i si es tracta del tema polític, doncs...

Quan algú creu que està en possessió de la veritat absoluta, vol imposar el seu criteri per damunt de tot, pren per ximples als quals vol convéncer en què es tracta de beneficis justos que necessita la societat, ells mateixos es converteixen en ximples, ja que no sôn capaços de conéixer la realitat i sense distingir la inclinació política siga d'esquerra o de dreta, possiblement és considerat el que alguns diuen feixista.

Quan es camina per terreny pla anem bé i quan ens trobem amb un desnivell a la dreta o l'esquerra hi ha desequilibri i si el desnivell és molt gran ja no podem caminar i la caiguda és inevitable.

A hores d'ara que ens vingen amb aquestes i amb aires de fer-nos creure que les ximpleries que publiquen tenen una raó positiva de cara al grup, doncs...

Perdre el temps amb aquests plantejaments és poc efectiu, negatiu, improductiu i cada vega que participen en aquests menesters s'allunyen més de la realitat pragmàtica.
Menys paraules i més actuacions com la d'alguns companys que de manera desinteressada participen en labors socials fins i tot han viatjat a països poc desenvolupats per a ajudar als que ho necessiten.

P.D. Que no s'ofenga ningú per aquests comentaris però dispose d'espais de temps (per ser un jubilat forçós) que em permeten reflexionar sobre el que opinen els altres, el que em serveix de distracció i a més m'agrada analitzar totes les postures, procure no molestar-me del que diuen.
En el grup cabem tots i no sobra ningú.



UN DEL 69

Comments