FELICITACIÓ NADALENCA 69/18


El peculiar so de WhatsApp que en aquests dies no para de foradar l'enteniment amb missatges típicament nadalencs i amb el conegut "reenviado." aquest matí. hi havia un d'un bon amic sense cometes .... i vaja quin muntatge personalitzat ha fet Kike Vila en una tranquil·la i plàcida nit de guàrdia.

Per tractar-se del dia que és i els compromisos que tots tenim li havia demanat que no ho publiqués i jo ho faria posteriorment perquè  es pogués observar amb la claredat que mereix; doncs bé, no ha pogut evitar-ho i ha quedat sepultat per les moltes felicitacions mútues realitzades.

Només em queda fer unes xicotetes puntualitzacions a la feina: tot l'encens que em regala es deu a la gran amistat que ens tenim i la col·laboració entre tots per poder tirar aquest projecte endavant; segona i més sensible, el record als que ja no estan amb nosaltres, evidentment no hi són tots, però tots els que estan si que són, fins i tot ha afegit un que tot i no ser el 69 m'ha impactat; Javier Vila, cosí i amic, ja se sap la família no es tria, els amics si, en aquest cas he tingut el privilegi de ser les dues coses, la seua germana Immaculada si que és del nostre grup, com això és un "tràiler" la pel·lícula definitiva inclourà a tots, esperem que la llista es mantinga tancada, es a dir "spoiler".

Comments