PREPARATIUS


 En el mes de juliol ens reunirem a València amb la fi de posar en marxa el  projecte del Cinquantenari de la finalització del batxillerat com ja vam informar en un post anterior, doncs bé, a  hores d’ara podem dir que estem treballant en diversos aspectes que vull fer-vos  partícips i  que continueu col·laborant com fins ara.

Els articles de Ximo Corts al diari Levante i el de Vicent Albiñana al nostre blog contribueixen a cohesionar un grup tan heterogeni com el nostre.

Tenim previst fer dos pel·lícules, una de l’època en que érem alumnes, es a dir, dècada dels seixanta, dirigida per un dels companys més destacat del curs, Juan López Gandia amb la col·laboració de gent de fora i companys que han aportat tant treball com originals de fotografies inèdites, projecte que tenim molt avançat. l’altre el començarem només acabar este.

També tenim quasi acabat el cartell que ens acompanyarà en tots els actes que programem, a càrrec d’un vell conegut nostre, Rubèn Colomer, que ja va col·laborar en el XXV Aniversari.

Les incorporacions de companys i companyes va a molt bon ritme, gràcies a la implicació d’algunes persones com Victoria Perucho i Mari Carmen Maravall.

 La data i lloc del dinar de Nadal està prou  avançat, com sempre després de nadal i en cap de setmana (29 de desembre i dissabte).

Per finalitzar vull ensenyar-vos unes fotos totalment inèdites que vaig trobar buscant negatius del 69 en un paquet de diapositives de la “mili” que ni sabia que existien; ningú dels fotografiats ha sabut a que pertanyia esta reunió, lo que si teníem clar era el lloc –xalet de Josep Lluis Borredà- i nadal del 74, vist en perspectiva temporal podem dir que ací naix el 69TEAM.




Comments