RECORDS D'ANADA I TORNADA


Fa aproximadament dos anys, l'Olímpic va tornar a colar-se en la vida social de Xàtiva com feia molts anys que no succeïa, senzillament es va deure a la seua classificació per als setzens de final de la Copa del Rei i el posterior aparellament amb el Reial Madrid.
Conseqüència de l'esdeveniment neix la idea d'immortalitzar en un llibre i un DVD aquells fets que van revolucionar la vida local allà pel desembre de 2013.
Javier García Paños, autor del projecte i editor de l’obra s’ha rodejat de professionals de mitjans de comunicació de la localitat i aficionats de l’Olímpic que han aportat textos i fotos per donar-li el nivell que el fet mereixia. El nostre company i amic Pepe G. Vela ha aportat la seua experiència i saviesa en la coordinació de textos, fotos i en especial l’edició del DVD. La col•laboració dels del 69 no acaba ací, a instancia del coordinador, Kike Vila ha escrit un text entranyable que en uns dies publicarem en el nostre mitjà de comunicació i per finalitzar, este blocaire ha contribuït amb fotos i altre text que també ho publicarem el més aviat possible.
 La presentació de “Records d’anada i tornada” serà el proper divendres 11 de desembre a les 20,30 al Convent de Sant Domenec de Xàtiva, segons diu la invitació assistiran a l'acte representants dels dos equips a l'estar l'acte organitzat per Pepe, qualsevol cosa és possible, l'èxit està assegurat, però hem de recordar que la festa és per als xativins i hem de gaudir-la. El representant que vinga del Madrid, benvingut, sobretot si és “fill adoptiu de Guijuelo”.

Comments