PEPE GUTIÉRREZ VELA

PEPE G. VELA MEDALLA AL MÈRIT ESPORTIU


Pepe ens envia de tant en tant alguna foto amb persones rellevants, fa uns dies vam rebre un "whats" en el grup de companys del 69 amb el següent missatge: "Hoy he pasado por Madrid y ya tenemos medalla al mérito deportivo" acompanyat d'una foto de l'acte, que inserim aquí dalt. Immediatament i com no podia ser d'altra manera va rebre felicitacions per tot arreu, alguna sense saber molt bé quin era el guardó i el seu significat, d'altra banda "El Consejo superior de Deportes", organitzador de l'acte, no tenia actualitzada la seua web, de manera que no es podia contestar a aquestes qüestions. Per respondre aquests interrogants ens fem ressò del BOE de 10 d'agost en el qual entre altres coses diu: "y teniendo en cuenta los méritos y circunstancias que concurren en los historiales deportivos y profesionales de las personas y entidades que a continuación se indican, vengo a conceder su ingreso en la Real Orden del Mérito Deportivo en las categorías que se señalan ".


Recordem que Pepe ha sigut testimoni directe de tots els esdeveniments esportius de primer nivell en els últims quaranta anys, treballant per a diversos mitjans de comunicació, com Cadena SER, A3 ràdio o A3TV. En l'actualitat ha deixat la primera línia d'acció per passar a un segon pla com a responsable a Espanya de FOX i de la tresoreria de la "Federación de Asociaciones de la  Prensa  Deportiva Española."

Per observar quin  ha sigut el seu treball al llarg d'aquests anys només hem hagut de preguntar a Google pel nostre amic Pepe i açò que incloem aquí és només un xicotet esbós de com treballava, amb quí es relacionava i quína opinió tenien d'ell els seus companys de professió, això sí, sense buscar a les estrelles per a les quals ha treballat.
La tranquil·litat de l'absència dels focus i no haver d'entrar en directe i amb notícia fresca i si pot ser exclusiva a l'hora del telenotícies, dóna per  la reflexió i els viatges a llocs que en  altra època han sigut escenaris de treball.

Per finalitzar només ens queda desitjar-li al  guardonat un aterratge suau quan definitivament s'incorpore al club del que formem part la majoria de companys del 69, els jubilats. ENHORABONA COMPANY.


*Companys, voreu que el color de les lletres d'aquest post són negres i blaves, aquestes tenen incorporat un enllaç, punxeu, si voleu, val la pena, i els altres perdoneu per la puntualització. 

Comments