SOCARRATS 1707-1714

Un accident cardiovascular va precipitar la dedicació del nostre company Josep Lluís Borredà a l'estudi de la història de Xàtiva, una de les seues passions. Fruït d'açò ha estat l'exhaustiu treball realitzat sobre els dos setges que va patir Xàtiva (1707-1714) i amb aportacions molt interessants d'un personatge que a partir d'ara haurem de tenir en compte, el General Joan Batista Basset, però al rigor de les investigacions històriques se li uneix la ficció que ha permés la creació d'una novel·la, de gairebé 700 pàgines, la qual esperem i desitgem que siga èxit de crítica i lectors.
 En tota aquesta tasca literària , Josep Lluís ha estat acompanyat i ajudat per anToni MARTINez, omnipresent referent pel que fa a qüestions literàries.
La novel·la "Socarrats 1707-1714" es presentarà el proper divendres 13 de març a les 19,30 a Sant Domenech on intervindran el mateix autor Josep Lluís Borredà, l'editor Toni Martínez i el cantautor Pep Gimeno “Botifarra”.
Els Companys de la promoció del 69 estem, evidentment, convidats a l'acte i amb la nostra presència li donarem el suport perquè continue amb les seues investigacions i aquesta obra tan sols siga l'inici de noves aventures intel·lectuals. Ahí estarem.
 











Portada de Miquele Mollà

Comments