DINAR DE DESEMBRE 2014¡. GENOVÉS

TEAM 69 desembre 2014. Genovés


Com cada any per aquestes dates ens hem reunit els del 69. Tret d'alguna excepció la participació ha sigut ben exitosa ( 22) . Com sempre , primer , partidet , aquest any al camp de "La Foieta" del Genovés amb participació activa més simbòlica que altra cosa ☺... ja nomès en quedem tres, però que hem procurat deixar el pavelló ben alt. La resta , fins a completar dos equips, amics, familiars, i col.legues o ex.. del galvanitzador habitual d'aquestes trobades, Emilio S. ( Benimeli pels amics..). Al final empat 1-1 i tots contents. No ha hagut intercanvi de samarretes perquè eren prestades...☺☺ Després, dinaret al bar "Los Morenos". Fantàstic "arròs al forn" i altres delícies gastronòmiques, patrocinat  per dos dels " survivers" i " emigrants"  ( Pepe G. ,  generòs ell , i un servidor en cumpliment de compromís adquirit fa més d'un any amb motiu de "joiosa jubilació"). Tot ben regat amb un boníssim vi aportat per l'Eugenin , assortit de pastes diverses a càrrec de Juanma (cumplia anys el mateix dia  i des d'ací reiterem la nostra felicitació) , amenitzades per un  bon cava gentilesa del Quique Vila.
Una vegada acabat el dinar i havent assaborit els "caliqueños" tradicionals (artesanalment elaborats per Enrique M. ( Coca) procedents de "La Canal" ( o potser d'Anna...) i encara sota els efectes de les emocions provocades pel bon menjar i beure , li hem fet una "completament espontània "!! visita  al Sr. Alcalde de la vila Emilio Llopis ( participant actiu del match i que nomès s'ha perdut el dinar per compromís familiar ) , que ens ha obert les portes de sa casa de bat a bat, com si ja s'ho " temés " i ens ha obsequiat amb unes ampolletes de "Moet Chandon" com a colofó d'una , una vegada més, inoblidable diada.
Tal i com es fa a les olimpíades, la torxa de la propera convocatòria  l'han agafada els de La Canal i han promés superar l'èxit d'aquesta. Caldrà veure-ho.
Per la part que em correspon, i crec que en nom de Pepe també, sempre és un plaer compartir estos moments amb tots vosaltres, i estem realment satisfets de la resposta obtinguda, i esperant que siga superada en la següent.

Una abraçada i fins la pròxima. Que no dacaiga !!!

Damià




Comments