XICOTET HOMENATGE

XICOTET HOMENATGE
Per a mi, el 25N, és el dia del Mestre, el de Sant Josep de Calassanç ho deixe als “clericalles” -erudits a cop de click-. 
Els mestre i professors jubilats d'aquest curs vàrem ser objecte, com en cursos anteriors, d'un xicotet homenatge per part del consistori, cosa que sembla haver molestat a alguns .
 Tant els que vàrem assistir, una majoria, com els que no van estar, una minoria, no sé si hem sigut bons o mals mestres, treballadors o malfaeners perquè, quí dóna aquest certificat ?, Al meu entendre només els alumnes, als quals a llarg de la meua carrera docent només he volgut transmetre valors de tolerància i respecte i allunyar-los de mesquineses grupet- burgeses i pobletanes.
Tots els presents a l'acte vam donar les gràcies a un consistori presidit per l'alcalde, on estaven representades diferents ideologies, algunes de les quals compartisc, altres les rebutge, però en qualsevol cas totes tenen per a mi la legitimitat d'haver estat elegides democràticament, des de l'alcalde fins l'últim regidor, als quals de nou reitere les meues gràcies encara que a alguns els semble una “gracieta”.

Comments