Crònica I



Quin día tan bonic!!

Un any més i ja en van 18 si els càlculs no em fallen, els del 69 ens varem tornar a reunir el passat 29 de desembre per fer el nostre partidet i  posterior dinar de Nadal.

Una prova evident de què els anys no passen en va és que cada vegada es produixen més baixes a l'equip titular en actiu i per tant augmenta considerablement la banqueta "d'animadors" fins el punt que nomès tres ens hem vestit de curt aquest any, cosa que  no ha  afectat en absolut el desig de passar una diada d'alló més festiva. S'ha de dir que el partit en sí va ser qualitativament millor que en els últims anys i que va tindre  lloc sobre l' esplèndida gespa artificial del Municipal de Genovés amb l'inestimable presència activa ( autor un dels dos gols marcats pels nostres) de l'Alcalde del poble Emilio LLopis. El resultat va ser el de menys ( derrota per 3-2 enfront d'un equip bastant més "rodat"), davant la qualitat del joc desplegat per uns i d'altres en moltes fases del partit. A destacar com a moment emotiu , el minut de silenci que es va guardar a l’inici , en memòria del nostre company Ximo Martínez que ens va deixar ara fa dos mesos quan començava a disfrutar d’una merescuda jubilació. Ximet , descansa en pau.

Un cop acabat el match, ens vam reunir com sempre al voltant d'una taula en "El balcón del Júcar" per assaborir tota una selecció de bons plats tipics d'aquests dies.

Després del dinar i la consegüent sessió fotogràfica ( publicada en aquest mateix blog per “l’administrador”) encara varem anar uns quants a fer unes copes a la Plaça del Mercat .
 
Possiblement aquest haja sigut l'últim partit disputat amb aquest "format" per motius obvis però de segur que el que no farem es deixar de trobar-nos perquè les bones vibracions i la companyonia viscudes durant aquestes hores be s'ho valen. Quin dia tan bonic!!.

 Au!! A la majoria de vosaltres fins l’any que ve , i a alguns fins al proper esmorzar de dissabtes al “Tipics”, que a mi em pille per Xàtiva.

Damià ( per una vegada hi ha canvi de comentarista)

Comments

  1. Meravellosa crònica!

    ReplyDelete
  2. Jose, ja veus la collta del 69 és inesgotable, per la teua culpa ens estas fent dubtar per a l'any que ve.

    ReplyDelete
  3. Molt bé Damià. M'agrada que escriguen els companys i ens conten coses. I que et sembla el pròxim post si ens contes una mica la vida per Barcelona...?
    De tota manera Tenim encara corretja per a donar i vendre. Vinga company. Fins prompte

    ReplyDelete

Post a Comment