Agraïment a V Martínez

Els últims anys hem gaudit d'un cartell anunciador veritablement espectacular de l'artista de Vila-real V. Martínez, en agraïment a la seua tasca, aquest any li hem dedicat una samarreta signada i personalitzada per la  desinteressada participació en la preparació i difusió del meeting dels del 69

Comments

  1. Anonymous20/1/13 13:28

    "És de ben nascuts, l'ésser agraït". És un gran refran dels molts del refranyer ibèric, encara que la majoria tenen el seu contrari, però no sembla ser aquest el cas o si més no el conec. Tot això be per la gratíssima sorpresa que em va donar el meu bon amic Emilio el passat divendres. Una samarreta del Team 69 signada i dedicada pels seus components. Tot un honor que crec no meresc. Per això he d'agrair públicament aquest fet. I més agraït encara, sabent que sempre he estat un rival vostre en el terreny de joc, tot i que he faltat per motius familiars en algunes ocasions.
    I vull agrair a tot el Team 69 també, perquè no crec mereixedor de tan gran honor. Això dels cartells és perquè el meu amic Emilio m'ho demana, perquè no em costa fer-ho i ho faig amb molt de gust i perquè m'ho passo i m'ho he passat bé fent-los.
    Tot en aquest món s'acaba i sembla que aquest esdeveniment anual també. Què serà del meu, amb l'angoixa d'Emilio punxant-me per preparar el cartell quan queda poc temps per al partit?. Alguna cosa nova trobarà quan es jubile!.
    Però espere que encara que la part esportiva s'acabe, l'edat no perdona, la part de reunió anual al Balcon del Xúquer no la perdeu. Aquests petits moments són els que, al final, donen vida i valen la pena, encara que sigui una vegada al'any.

    Només una paraula més per a tots


    Gràcies

    ReplyDelete

Post a Comment