Festa de jubilació


Evidentment Els del 69 no estan per comentar d'articles, som ja molt vellets i aquestes edats ho necessitem tot ben mastegat, al que alguns arriben és a agitar les xarxes socials amb "el cut and paste", és a dir tallar i enganxar, això de la collita personal és per als joves o per gent com Juan o Francesc.
Per això no deixarem d'informar de l'activitat dels nostres companys, encara que en el cas que ens ocupa hem fet allò que estem criticant un paràgraf més amunt "cut and paste", però, així és la vida.
El vídeo que ens ocupa està protagonitzat per un d'un dels nostres cracks, i que casualitat¡, es tracta de la festa de jubilació d'un dels seus companys.
  Us recorde que els funcionaris que complim determinats requisits i un cop aconseguida la mítica edat de seixanta anys, podem accedir a la jubilació anticipada, que és el cas de Damián i del que açò escriu, entre d'altres, per tant, el "show"  que protagonitza, bé podria tractar-se d'un assaig general per a l'any que ve, això si, amb el permís de la Sra Ángela i el seu braç executor D. Marianico, a hores d'ara del partit no sabem si, curt o llarg, tant se val, com diria el nostre estimat professor J. Íñiguez, us deixo amb el video

Comments

  1. Eugenio Gomez5/7/12 22:43

    Tots no tenim la mateixa sort, encara que ja hem complit els 60, per lo tant i en el meu cas, tinc una doble envetja, la jubilacio y la forma de ballar.
    La meva felicitassio per tant feliÇ esdeveniment.

    ReplyDelete
  2. Primerament felicitar Eugenio pel seu debut al blog. Segon, Aclarim que el de la jubilació no és Damian, és un company de L'Institut, el que passa es que tots estem esperant arribar a la meta y la "noche nos confunde"

    ReplyDelete

Post a Comment