FRANCESC COLLADO 60

Per raons òbvies Els del 69 estem començant a traspassar la barrera psicològica dels 60 anys. Com és costum, sempre que tenim notícia de l'esdeveniment ho reflectim en el nostre blog. Ahir una representació del 69 va acompanyar F Collado a la festa sorpresa que li va organitzar brillantment la seua dona, Xelo, que a més més ha tingut la deferència d'enviar-nos urgentment la crònica de l'acte. Estem a l'espera de publicar l'àlbum complet de les fotos.

FRANCESC COLLADO, 60 ANIVERSARI
 Amb el cap i la pell encara saturats d’emocions li faig cas a Emilio Sala Benimeli i em dispose a fer quatre pinzellades del dia d’ahir. Ahir, 12 del 5 del 12 alguns privilegiats gaudirem d’un dia màgic. Huitanta persones ens comboiàrem per oferir-li una amanida de records al meu marit, Francesc Collado, el Lleó. L’excusa: el seu 60 aniversari. Des d’un mes abans Francesc Barberà (Fum), Manel Reig (casa La Abuela) i la seua dona Carme Caldes, la meua cunyada Lola Collado i la seua dona Alícia –gràcies, cunyades-, Julián, Astrid… i un bon grapat de gent bona –que no vull deixar-me a ningú- maquinàrem una festa sorpresa per tal de reunir el bo i millor dels instants de la vida de Francesc. L’enganyàrem –perdona, carinyet- i el convocàrem d’urgència per a reparar una canonada trencada i ell, sempre tan disposat a ajudar els amics es va presentar amb una caixa de ferramentes per endreçar una situació que ja no tenia ‘arreglo’: les llàgrimes de tots en vore’l aparèixer per la porta i les seues pròpies ens van acompanyar durant tot el dia. 
Seguir llegint.

Comments

  1. Anonymous13/5/12 14:26

    Les meues més sinceres i afectuoses felicitacions per tan magna celebració. Això vol dir que més d'un estem a l'expectativa.

    M'imagine la cara del Paquito carregat amb les eines de fer feina...tot i que desconeixia esta faceta teua.


    Salut company i si no ens vegem abans ja t'estiraré les orelles per Nadal.

    Una abraçada molt forta.

    Damià

    ReplyDelete

Post a Comment