Ecos de societat

Els del 69 avis



El del 69 ja som avis. Fa uns dies, Cristina, filla de nostres company "Miliet" Llopis i Javi, fill del també company "Pepito" Bou han tingut un xiquet. Des d'aquí els desitgem als pares, "güelets" i sobretot a les "Trinis" la nostra més sincera enhorabona.
A l'estar prop de la nostra cita anual i una vegada que Damián s'ha fet càrrec de les samarretes del partit, no queda més remei que el cava o el Champgne, tant és val, vaga a càrrec dels avis.


Com ja fa algun any que per motius professionals "Miliet" ens té abondonats, li plantegem tres alternatives:



a) Una vegada guanyades totes les eleccions hagudes i per haver, ja va sent hora que li demane permís al seu "Boss" i puga vindre a jugar a futbol i dinar amb els companys.
b) Què li done l'alternativa al seu consogre i "Pepito" es faci càrrec de tot. I. ..
c) Què els dos passen olímpicament de les dues propostes anteriors i el silenci administratiu siga la seua contestació, encara que no ho creiem, si així succeira, els regalaríem un paquet de Dodotis, no per al xiquet, per descomptat per a ells.



Fins ara no hem parlat del dia del meeting, ja va sent hora, després de les negociacions preliminars amb els responsables del camp de futbol i del restaurant, la data més idònia és el dijous 29 de desembre, així que tant els jugadors com tots els altres ja poden anar marcant a l'agenda aquest dia com ocupat

Comments