Visitants del 69



Aquesta setmana hem rebut la visita de dos il.lustres del 69, un, Paco forma part del tribunal de selectivitat que jutja als alumnes de 2n de batxillerat de la comarca que volen accedir a la Universitat. Les seues múltiples tasques literàries li han impedit col.laborar en aquest blog, però, ens ha promès articles inèdits per als pròxims dies, ho esperem.



L'altre, Damià, coincidint amb la visita perióica als seus pares ha volgut assistir al partit jugat a la Murta de l'Olímpic en el seu afany de retornar a la 2 ª divsión B, també ha fet la seua promesa, si es juga el partit de tornada el dia 26 , tornarà, aquí estarem, o no.
Com es pot comprovar amb els dos hem mantingut amenes i animades xerrades.

Comments

  1. ESTAIS LOS DOS IGUAL DE ESCUALIDOS.......

    ReplyDelete
  2. Anonymous26/6/11 20:59

    Salut companys:

    Nomès volia deixar constància del meu compliment de promesa i efectivament vaig vindre de Barcelona per ser testimoni d'excepció juntament amb el meu germà, de l'ascens del nostre estimat Olímpic tot i que no vàrem poder gaudir de la companyia de l'amic Benimeli donat que ell tenia obligacions ¨professionals¨acompanyant als seus estudiants en la seua visita de final de curs a la més gran de les Illes Pitiuses.

    Una abraçada per tothom i fins la propera.
    Damià

    ReplyDelete

Post a Comment