KOKA

Posted by Picasa
A més de la derrota, el partit nadalenc ens va portar la lesió de genoll -altra vegada- del nostre company, amic i ànima futbolera dels del 69. Koka, que és de qui estem parlant, ha tingut un començament d'any amb problemes de tot tipus, familiars, professionals i els ja comentats d'un físic molt castigat pel treball quotidià i els camps de futbol.
Coneixem la seua constància, voluntat i aptitud per solucionar-ho, també sabem que ja s'entreveu llum al final del túnel, per tant, només ens queda donar-li tot el nostre afecte i ànim. Va por ti Enrique.

Comments

  1. te agradezco como te acuerdas de los amigos en los momentos mas dificiles,pero espero resolver todos los problemas y estar de nuevo con vosotros en breve.

    ReplyDelete
  2. Sabes que estamos esperándote, el lateral izdo. Continua sin cubrirse, pero en el post partido, ahí si que eres totalmente insustituible, un abrazo, Martha, un fenómeno, de tal palo...

    ReplyDelete
  3. Anonymous17/5/11 10:47

    Te trobo a faltar en el pre partido (antes d'ampesar), en el partido y en el post partido; mases mucha falta Enrique. ¿Está bien dicho/escrito en tu idioma? Ánimo.

    ReplyDelete
  4. pepe yo tambien os hecho mucho de menos en mi idioma,antes ,entre y despues ,pero pronto estare
    con vosotros aunque sea de Arbitro.

    ReplyDelete

Post a Comment