PEPIU



Els del 69 amb Pepiu.

Fa uns pocs anys, ja consolidat els del 69, vam assistir un grup representatiu del mateix als actes que l'Institut li va dedicar a la jubilació d'un dels professors que al llarg de la seua dilatada vida docent ha sembrat més afecte i complicitat entre els seus alumnes, al mateix temps que gran professor.
Efectivament, estem parlant de Pepe Tormo, Pepiu en l'argot de l'Institut, que ha estat el penúltim professor de la nostra generació que s'ha jubilat, només ens queda un en actiu i que en els propers mesos passarà a classe passiva, en el seu moment ja parlarem àmpliament l'esdeveniment, això senzillament vol dir que nosaltres estem primera línia de foc i preparats a dedicar-nos al passeig i als bons aliments.
En el post dedicat a D. Jose Bausset, comentàvem l'amistat que l'uneix a Pepiu, doncs bé, quan vam anar a casa de Bausset per proposar-li l'homenatge que, finalment es va dur a terme, la foto de Bausset amb els del 69 pertany a l'acte. D. José es va entestar en que ell no s'ho mereixia perquè només havia estat molt pocs anys i que no obstant això Pepiu havia dedicat tota la seua llarga vida docent a l'Institut, només la tenacitat i la insistència d'algun dels assistents va fer possible la celebració de l'acte i de pas que la jubilació de Pepiu es duguera a terme de manera totalment extraordinària amb la participació d'ex-alumnes, alumnes, ex-companys,companys, etc. Aqui teniu la foto en la que els del 69 li lliuren una samarreta de l'equip

Comments