EL MATX

69TEAM 3 TEACHERS '2

Com estava previst dimarts passat es va celebrar l'anhelat partit nadalenc entre aquests dos equips de velles glòries, els més, i joves figures, els menys.
Informàvem que a causa de la precària condició física dels de l'69Team havien de reforçar-se perquè el partit fos una mica competitiu, com a mostra d'aquesta situació, Carlos S està amb el genoll en precari, l'esquena de Adelino no resisteix, l'oïda de Ximo ... etc . I a tot això li sumem les obligacions professionals, esportives i polítiques d'altres jugadors, ni amb reforços podia ser un partit competit.
El pacte amb els teachers' es va enfonsar quan un dels MVP (JL) va haver d'incorporar-se al seu equip, malament pintaven les coses per als "güelets" dels 69Team, a això li afegim que només començar el partit un error de compenetració entre la veterana defensa i el porter van donar als Teachers un avantatge inesperat, però l'assossec, la tranquilitat i el bon joc desplegat pels homes del centre del camp, ben recolzats per una defensa i porter amb una actuació impecable durant tot el partit, excepte el remat inicial que va costar el primer gol, i sobre tot una davantera formada per tres jugadors, si tres, tots membres de dret dels 69 Team, fins i tot semblàvem un equip.
Els Teachers 'sempre van estar a l'altura de les circumstàncies amb l'MVP de director del joc i amb la grata notícia de la reincorporació a l'equip de L'aranya, que no xavava els terrenys de joc des de la temporada passada.
En definitiva, un gran partit per part dels del 69, destacant pel seu punt d'honor i classe un jugador, que, en principi, s'havia vestit per a la foto i després es va incorporar a la davantera quan en realitat és centrecampista defensiu o central, marcant ni més ni menys que dos gols a una defensa amb molt d'ofici com era la rival i minvat en la seva condició física, bé VICENTE.
En el capítol de destacats cal ressenyar la gran actuació de tots els participants dels dos equips, especialment els membres genuïns del 69Team i com anteriorment hem dit i amb lletres majúscules VICENTE, i per descomptat els dos que gairebé en exclusiva vénen de Barcelona.
Els comentaris concrets del matx queden per a cadascú que vulga els publique ací baix

Comments

  1. La veritat és que el 69Team(més conegut com "les agueletes") vareu ser els justos guanyadors. Enhorabona i que a l'any que ve puguem repetir tots.
    I a Emiliet dir-li, com sempre, que no canvies...

    ReplyDelete

Post a Comment