EL TEAM 69 A ANNA,

Senyors, el que semblava impossible s'ha produït..

Com en els Jocs Olímpics, els de La Canal van agafar el testimoni l'any passat al Genovés prometent una cita inoblidable per aquest any i efectivament han complit.

Començant pel "partidet", aquesta vegada així l'hem de denominar degut a la reducció obligada de les dimensions del terreny de joc en funció del nombre de jugadors participants (a mi en concret em va encantar...) molt entretingut i amb victòria final dels "rojos" (pel color de la samarreta...) per 3-2 en jugada personal del Chema a les acaballes del matx, pràcticament la última jugada cosa que dona idea de lo disputat que va estar. Sense cap tipus d'incidència degut a la esportivitat amb què es van comportar tots dos equips sota la batuta del "referee" Enrique Muñoz "Koka". A destacar la inevitable absència del Miliet plenament justificada pel seus compromisos sòcio-polítics, i compensada amb la seua  posterior presència en el dinar, així com la del nostre "Presi" del que aquesta vegada no hem tingut notícies. Esperem recuperar-lo en la pròxima edició .

I passem al dinar. I senyors, això si que va ser "de traca i mocador". Quin dinarot!!! Composat per uns entrants exquisits on destacava un "pulpo a la galega" deliciós, complementats  amb un segon "de categoria" : "carne a la piedra", els millors filets de buey i vedella que jo recorde haver menjat (i no és per fer la pilota val ?), tot regat amb bons vins i culminat amb el corresponent cava per brindar a la salut d'aquest retrobament anual del  que tant gaudim i per a que es vaja continuant en els propers anys.

Des d'ací el meu agraïment a Enrique i Vicente per haver-nos proporcionat aquesta vivència. Queda pendent, per descomptat, la propera paella a carrèc del "chef" Vicente Garcia allà cap a l'estiu...

Com cada any també, siga en un hort o en un altre, vam ( o millor dit vaig ) procedir a la ritual recollida de taronges (a Barcelona no se'n troben d'estes ) i vàrem acabar la festa a la Plaça del Mercat on, uns quants, encara vàrem fer unes cervesetes .

No vull acabar sense destacar l'immens reportatge fotogràfic del que disposem, a càrrec del nostre company Migue i del col·lega Vicent Martínez sempre disposats a immortalitzar aquestes trobades.

I finalment vull fer esment d'un fet especial: el que, per primer cop aquest any hem estat via " watsap" ( que gran és la tecnologia!!! ) en contacte "durant el dinar, i a partir d'ara  permanentment, amb el nostre estimat Rafa Pastor "Mister" al qual des d'ací li envie una forta abraçada i la promesa de fer-li una visita en la pròxima primavera perquè m'he enterat que a Porto hi ha un gran ambient de "tango"...

Au!! Besets per tothom i fins la propera


Damià. jubilalat del 69

Comments