ESMORZAR 69 FIRA 17






ÀLBUM FOTOGRÀFIC DE L'ESMORZAR amb l'especial col.laboració de Ramón, Paco i d'altres.

Fins ara no m'havia decidit a publicar res de l'esmorzar de fira-festes, esperant mès originals, al remat sols Sergi Penalba ha decidit enviar aquestes linies. Enguany ha coincidit amb l'aniversari de Ramón i Koka 


SERGI PENALBA (mestre jubilat)

Digueu-me on s'ha vist una cosa com aquesta. Que uns companys d'Institut, durant tants anys estiguen tan en contacte acudint als aplecs convocats. Gent que s'ha dedicat ( o es dedica encara) a la política, medicina, ensenyament, periodisme, empresa...algunes trajectòries dignes d'admiració. Sabeu? Ben orgullós n'estic de pertànyer a la colla. Permeteu-me que vos diga que en un moment de l'esmorzar i amb un cop d'ull de tota la taulada tot eren cares guapes y alegres on regnava l'harmonia i l'amistat. La bona cosa és que gràcies a l'interés i gestió de Milio aquesta dinàmica es veu en traça de continuar. Un reconeixement al mèrit que li correspon.
Per a mostrar que no n'estic sol en aquestes opinions i vivències, vos afegisc unes cites de companys expressades en el grup whatsapp "69 TEAM".

PEPE GUTIERREZ:

“Esta si es una efemerides para recordar, compañerismo, amistad, solidaridad y respeto por encima de todo, gente como Emilio capaz de reunir este grupo…año tras año… tiene un valor extraordinario…”

ENRIQUE MUÑOZ:

“Mejor no se puede describir. Gracias amigo”

DAMIÀ:
“La veritat es que te el seu mèrit mantindre una relació com la nostra després de tants anys…”

JOAQUIN:

“Vist el video, les fotos la festa que hem compartit i l’alegria i millora de tots, genial.”

LEONARDO:


“Unirme a los comentarios y agradecer a todo el mundo su presencia destacando la labor increible de Emilio”

Comments