Fotografia premiada de Vicent Bataller

 Un any més la fira de Xàtiva és el moment adequat per al retrobament entre amics i companys, ja és tradicional l’esmorzar que celebrem a Novetlè, enguany i a causa del conflicte de dates, hem celebrat dues perquè ningú que volguera assistir tendría quedar-se sense la trobada semestral
la crònica estem pendents de rebre-la per a la seua immediata publicació, la fira és un esdeveniment que els socarrats no volen perdre, per això sempre ens trobem amb amics i companys que en altres dates és improbable, Aquest any hem incorporat a les reunions semestrals de companys a Vicent Bataller, que després d'una brillant carrera professional, ja només es dedica als seus hobbis, d'entre els quals destaca la fotografia, doncs bé, assidu participant en el concurs local, ha obtingut el primer premi en la modalitat de color, que inserim al bloc i també afegim el seu en l'apartat de blocs de companys. També inserim la foto del Pantà de Bellús, corresponent al premi que li vàren concedir a Asp. 
 Aquestes incorporacions han  ser l'hembrió de la celebració del 50 aniversari. 


Comments

  1. Bonica foto!! Aquest any m'he descuidat de visitar l'exposició ..�� Enhorabona a l'autor, Vicent i benvingut al blog!!

    ReplyDelete

Post a Comment