ESMORZAR DE FALLES DEL 69


Esmorzar de falles


Només una xicoteta ressenya per aquells que s’han perdut esta nova trobada, en temps de falles , esta vegada en Casa La Abuela carismàtic local del carrer La Reina de Xàtiva.

A part dels corresponents cacauets i olives típics dels esmorzars xativins hem degustat un assortiment de mini-bocates de “ tonyina i anxoves” , “béicon llom i pebrotets” i el concebut “ abaejo/bacallà i pisto” especialitat de la casa , tot “ ben maridat” amb cervesa , vi i llimonà, cava valencià per brindar i uns bunyolets amb un deliciós cremat tambè típic de la casa per posar el colofó. La traca final ha sigut com sempre els excel·lents “caliquenyos” gentilesa d’ Enrique “Coca”.

Finalment han estat 20 els assistents/es. Cal destacar la presència (per !! ) de l’amic Toni Soriano i d’un fotògraf especial per l’ocasió “Paquito Fum” treball del qual disposarem en breu.

Un cop acabat l’esmorzar uns quants hem acompanyat a Enrique a La Canal i hem decidit (MilioJuanma , Ximo i el que vos escriu ) continuar la festa.. Cerveseta a “Ca Chulla , “mascletà” de rigor amb un inici certament esquifit però que ha acbat de manera més que correcta, i finalment dinar al bar del Carme , amanides de salmó, arròs del senyoret i carrilada, regat amb un Ramón Bilbao, xupito i cafés a la terrasseta i cap a les 17 30 hem donat per acabada la festa buscant una reparadora “siesta”.

Aquesta ha estat la darrera convocatòria “oficial” prèvia al gran esdeveniment que ens espera el pròxim 29 de juny , que esperem disfrutar tots plegats i que de ben segur serà un èxit total que marcarà època en les trobades commemoratives del Josep de Ribera.

Volia fer una referència especial per Eugenio i Enrique, i felicitar-los calorosament per l’extraordinària recuperació que van experimentant dia a dia. Enhorabona xavals!!

Per acabar vull aprofitar l’ocasió per enviar especialment una forta abraçada a Vicente Garcia i M. Carmen Maravall per la sensible pèrdua que han sofert darrerament, i perquè finalment no han pogut assistir.

Au!! Adéu!!
Salutacions a la penya!!

Damià.

 Xàtiva 16 de març 2019

Enviat des del meu iPad

Comments

Post a Comment