Els del 69, CRÒNICA I, DINAR NADAL 17

Els del 69 ataquen de nou

Com no podia ser d’un altra manera els del 69 ens hem tornat a reunir Per 23ena vegada consecutiva per aqustes dates i des de fa dos anys amb l’únic objectiu de mantenir aqusta relació que ens unix perquè ara si , la part esportiva ha paasat a millor vida .

I quina millor manera de fer-ho que al voltant d’una taula ben nodrida i ben regada.

Aquest cop si que hi havia de fet un motiu extra.. La planificació de la celebració del proper cinquentenari (ja sabem tots lo previsor que es el nostre “ coordinador general” Beni) del final del nostre batxillerat que s’esdevindrà durant l’any 2019. Tota una efemèride!,,

I amb aquesta finalitat la invitació s’ha fet tambe extensiva a les companyes del curs que teniem “ localitzables” , des d’aci la meua benvinguda més sincera a Paqui, Neus, i Mari Carmen de moment... aixi com el retrobament de Vicent Bataller i Vicent Albiñana. I de pas aprofite l’avinentesa per felicitar als nous “jubiletes” Rafa Vila i Javi Pont doblement per la seua nova condició de iaios. I com no, esment especialissim als nostres benvolguts Eugenin i Enrique “Koka” que després dels respectius ensurts que ens varen donar els tornem a tindre disposats a donar molta guerra!!

La trobada va ser com de costum molt emotiva i d’una cordialitat abrumadora reflectida en les nombroses fotos que s’han anat penjant en el xat i les que aniran a parar al blog. I del menjar que voleu que vos diga que no sapigueu ja... Jo no sé si era pel desig que tenia de repetir-lo o que, el vaig trobar millor encara que els anys anteriors!! que ja es dir, sobre tot la carn!! El maridatge no va desmereixer en absolut amb un Ribera bonissim i un cava de luxe de la zona Requena-Utiel.

M’agradaria recalcar des d’estes linies el que representa això que hem aconseguit, i per fer-ho nomès faré referència a una imatge que jo si que tinc i que vosaltres s’haureu “d’imaginar” i és la de la cara que posen els meus collegues i companys de Bcn quan els explique estes trobades. Haurieu de vore la cara de incredulitat i admiració al mateix temps que mostren. 50 anys i encara reuniu a 28 persones ???
Doncs si !!! i alguna més que caurá d’aci a l’any que ve.. ( un beset pels que per diferents motius no vareu poder acudir finalment a la trobada).

I prou! S’ha acabat el rotllo!! Una abraçada des de Bcn. I fins la propera,

Bon any 2018 a tots i totes. Besets.









Damià


Enviat des del meu iPad

Comments