L'esmorzar del Míster


Des de feia ja força temps rebíem invitació de Rafa Pastor, El Míster, de visitar-lo en la seva terra d'acollida, Porto; Damián va ser el primer i aquí vam tenir complida informació de la trobada, aquest passat mes de novembre vaig ser jo el visitant i la crònica de Damián es quedava estreta per descriure el tracte que vam rebre allà, així que no ens queda una altra que tornar i aviat. En les xerrades que vam mantenir, el Míster, gran seguidor d'aquest bloc, ens va confessar la seva il·lusió per participar en un d'aquests esmorzars i trobades que organitzem els companys de curs, fins al moment només havia pogut assistir a l'commemoratiu dels 25 anys i amb el problema afegit del retard de l'avió que li va impedir assistir a l'acte de l'institut. Aquesta manca havíem de resoldre-la ràpidament, entre els dos vam buscar una data assequible per al viatger i vam comprovar que a la resta del grup li vingués bé, hem de ressaltar que, excepte una part del sector sanitari i el propi Míster, la resta estem ja jubilats.

La trobada ha estat molt especial, als habituals es va afegir el mateix Rafa, Javi Pont, Paco Pastor, acabat de jubilar i Sergi Penalba que tenia especial interès en saludar l'il·lustre company, en definitiva, disset persones vam estar a l'àpat.

En el transcurs del matí es va decidir amb les indicacions tant dels presents com d'aquells absents que per diversos motius havien excusat la seva presència que el dinar de Nadal el celebraríem el dia 29 de desembre, i el lloc escollit a petició de Damián i amb el recolzament de tots, El Gallego d'Anna. A l'escenari no només surava l'ambient nadalenc, ja s'entreveia la proximitat del cinquantenari i un primer projecte dels actes a dur a terme, en principi, dos anys són molts, però el temps va molt de pressa i caldrà pensar, estudiar i decidir què fer per commemorar l'esdeveniment. 

Tenim un avantatge, des de la celebració del vintè cinquè aniversari i al voltant dels partits de futbol hem mantingut un grup compacte amb reunions anuals dels companys que, malgrat les nostres diferències en molts aspectes de la vida, hem aconseguit mantenir una camaraderia i complicitat molt difícil de mantenir en aquest tipus de grups, el desavantatge és la nul·la aparició en aquests actes de companyes de curs, ens queden dos anys per solucionar aquesta disfunció.

Finalment, us faig partícips, via mòbil del compendi de fotos captades per Enrique Alba, Rafa Pastor, Francesc Collado i Migue Herrero i un vídeo d'Enrique que completa el record de l'excel·lent matinal que vam gaudir a Novetlè.

Comments

  1. Van ser moments especialment agradables.
    Amb el Mr. Rafa, més car de vore, molta emoció....

    ReplyDelete

Post a Comment